SPIS! Odense Food Festival inviterer hele byen med til fest, og fylder den med gourmet, kvalitet, smag, nydelse, og samværet over den smukt pyntede tallerken.

Vi vil gerne have alle der har lyst med til bords, og derfor også de borgere der ikke til daglig har eget hjem at kokkerere i.

I samarbejde med Kold College inviterer SPIS! Odenses hjemløse til at komme til gourmetgrillaften i Ungdomshusets café torsdag d. 14. september.

De dygtige elever fra Kold Colleges kokkelinje snitter, hakker, steger, og koger de lækreste kreationer frem af de allerbedste råvarer, og aftenens gæster kan sætte sig ned og blive forkælet i den smukt oppyntede café med en enkelt øl eller sodavand til maden.

Hvis du kender en der er lidt boligmæssigt udfordret, så gør ham/hende gerne opmærksom på at vi snart vil invitere vedkommende via gadepræsten og andre gode samarbejdspartnere.

Indtil videre er du meget velkommen til at skrive til Liselotte på skl@spisodense.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig selv eller en du kender. 

 

Vi glæder os til at møde vores gæster.
#spisodense