Fynske gårdpølser, mikrobrygget øl, friske grøntsager fra den fynske muld, vine fra Fyn, håndlavede chokolader og bolcher, snaps på fynske afgrøder i sæson, og tang, insekter, veganske smovserier, og hamp der peger ind i fremtidens madkultur, – alt dette og mange, mange flere lækkerier kan du smage dig igennem på SPIS! Madmarked d. 17. og 18. september.

Find Rynkebys bod med gratis læskende juice, eller Merrilds bod med varm gratis kaffe, og gå forbi showkøkkenet med din drink og se Burger AnarchySmag For Livetbar’sushi, og mmoks folde sig ud.

Vores traditionelle SPIS!-klovn kigger selvfølgelig også forbi, og sammen med Smag For Livet sender vi børnene ud på en fantastisk smagsskattejagt rundt til nogle af SPIS! Madmarked og havefests spændende boder. Når man har købt billet til SPIS! Madmarked og Havefest er det gratis at deltage i smagsskattejagten, som er for alle børn og deres voksne.

Kælegrise og bier besøger også SPIS! Madmarked, så tag børnene med, – der er nok at se på.

Når indgangen til SPIS! Madmarked er betalt kan du frit besøge SPIS! Havefest på Platanpladsen og SPIS! Brunsvigerkonkurrence og Schiøtzprisen i Rådhushallen med forbehold for at der er begrænsede pladser ved sidstnævnte.

Din billet giver dig adgang til hele weekenden, så kom og gå som du lyster.

Børn under 7 år er gratis, og hvis du er en af de hurtige er der sommertilbud på billetten lige nu, – få den købt, så kan du springe købskøen over i september og skynde dig ind og hygge dig sammen med os andre.

Vi glæder os meget til at se dig på Flakhaven d. 17. og/eller 18. september.

#spisodense.