Sikr dig en af de helt eksklusive billetter til årets SPIS!-VIP med 3 af Odenses bedste restauranter, når Lasse Hansen og Lasse Birch fra Goma, Thomas Pasfall fra Pasfall, og Martin Pilsmark fra no. 61, forkæler dig med hver deres helt unikke ret i de hyggelige rammer i Odense Zoos festlokale, som kun de færreste får adgang til.

Vi mødes ved indgangen til Odense Zoo og går i samlet flok til de store, elegante søkøer, hvor vi hilser på hinanden over en iskold velkomstdrink.

Efterfølgende skal vi med udsigt til girafferne og hængende over løverne nyde vores middag komplimenteret af den skønne Schiøtz-kollektion og smagfuld vin præsenteret af John Hoppe fra Vinoble.

Aftenens mesterkokke præsenterer på skift deres udsøgte lækkerier,- og det er en overraskelse hvad de tager med, men temaerne er “hav”, “mark”, og “skov”.

Summerbird hjælper os med at sætte kronen på værket, når vi sammen afrunder aftenen med deres udsøgte økologiske chokolade.

Sidste års VIP-middag blev udsolgt i et vildt tempo, så vent ikke for længe med at sikre dig billet til en af årets lækreste middage i Odense.

Vi glæder os til at se dig.
#spisodense