Vi fejrer Odenses fantastisk høje restaurationsniveau, når det atter går løs med lækre menuer og spændende madoplevelser til SPIS! Ude under årets SPIS! Odense Food Festival i uge 37.

 

Sammen med udvalgte odenseanske kvalitetsrestauranter giver vi dig en helt særlig mulighed for at komme ud at spise eksklusiv gourmet, afprøve internationale cuisiner og svælge i klassisk gastronomisk håndværk af de allerbedste råvarer til en særlig fordelagtig pris.

 

Tag ud, og undersøg, hvad søl er for noget, nyd BBQ-marineret tværreb fra Grambogård og saltbagt fynsk torsk, smag mexicansk street food, sushi på fynsk, nyd gourmet i særklasse, og forkæl den søde tand med marengs og fynske sensommerbær fra Kratholm Mose og meget, meget mere.  

 

Kok & Vin, mmoks, Bacchus, Gringas, The Balcony, Eatmosfære, Druen & Bønnen og Aiko Sushi er en del af årets SPIS! Ude-program.

 

Det kan være noget af en udfordring at vælge imellem alle de mange lækkerier, men læs mere i SPIS! Ude-programmet og find din favorit.

 

Der plejer at være vild rift om pladserne til SPIS! Ude, så vent ikke for længe med at sikre dig og din yndlingsmedspiser et bord til en skøn SPIS! Ude-aften i Odense.

 

God appetit. Vi glæder os til at møde dig derude.

 

Klik på logoerne nedenunder for at se de lækre menuer og sikre dig en plads hos restauranterne.

 

OBS: For mmoks, Bacchus, Gringas, Eatmosfære og Aiko Sushi bedes du efter at have købt billet venligst ringe til restauranterne og aftale hvilket tidspunkt, du kan komme på.

#spisodense