Til SPIS! Bare sætter SPIS! Odense Food Festival, sammen med Jeanette Pyrdol fra Ro på Maden, kvalitet, den gode smag og nydelse på dagsordenen.

I en travl hverdag glemmer vi ofte at sætte os ned og virkelig nyde den mad, vi spiser. Mange kender sikkert til følelsen af at spise noget “forkert” eller “usundt”, som ofte medfører dårlig samvittighed. Men hvorfor har vi det sådan? Gennem sit arbejde sætter Jeanette fokus på, at vi skal nyde den mad, vi spiser – hver dag! Hun hjælper dig med at mindske den dårlige samvittighed uden at lide afsavn.

Til foredraget tager Jeanette Pyrdol dig igennem et par timer, hvor hun sætter fokus på de følelser og tanker, som er forbundet med indtagelsen af mad. Ved små øvelser, som inkluderer snacks og mundrette hapsere, vil hun hjælpe dig med at tune ind på dine sanser og oplevelser, som vil give dig et fornyet forhold til mad og fødevarer.

Vil du også bringe velbehag og gastronomisk følelse ind i hverdagen og blive inspireret til en dagligdag i balance, hvor nydelse og velvære går hånd i hånd?

 

Vi glæder os til at se dig.

#spisodense