Foredrag og smagning ved madkommunikatør Rasmus Holmgård, Ost og ko.

Der er gode nyheder til byens 50 heldigste ostefans.

Du bliver forkælet med lækker dansk ost og ny viden, når oste-ekspert Rasmus Holmgård fra Ost & ko kommer til byen og fører os igennem et vildt spændende smagsforedrag om de nyeste trends og typer af danske oste.

Imens vi spiser mmoks-snacks i det store selskabslokale på netop mmoks, sætter Rasmus fokus på de spændende danske oste, der er dukket op på markedet gennem de senere år.

Hvad adskiller dem? Hvad gør dem interessante? Kan de måle sig med oste fra udlandet?

Vi taler ostetrends og -mode og tager temperaturen på den danske og europæiske ostekultur.

Rasmus serverer seks udvalgte oste til en øl, en cider og en vin og diskuterer effekten af og kvaliteten i de forskellige sammensætninger.

Og så taler vi om ostesnak – hvordan beskriver man kvaliteten af en ost, så gæsterne forstår det? Hvordan komponerer man en osteservering? Hvilke fordele og ulemper er der ved forskellige tilberedninger, garniturer og kombinationer?

Der bliver rig lejlighed til at stille alle dine ostespørgsmål, og dagens PowerPoint-præsentation bliver delt til alle, der er interesserede.

Og hvis du tænker, at snacks og 6 oste med brød ikke er nok til at mætte dig på en september-tirsdag, kan du tilkøbe mmoks’ SPIS! Ude-menu eller tilkøbe en særlig 2-retters menu specialdesignet til arrangementets gæster. Ret venligst henvendelse til majken@spisodense.dk, hvis dette ønskes.

Tusind tak til Mejeriforeningen og ostekulturkampagnen Ost & ko for at muliggøre arrangementet.

 

Vi glæder os til at se dig.

#spisodense