Er der noget mere fynsk end brunsviger? – nej vel!

Men skal den være snasket eller med sprød sukkerlage, skal bunden være svampet eller fast, og skal der creme i remoncen eller ej? Og hvad med pynten, – skal den være med rosiner, marcipan, eller helt uden?

Brunsvigeren er der mange meninger om, og derfor byder SPIS! Odense Food Festival selvfølgelig også ind til en sand brunsvigerfejring. Alle må være med i konkurrencen og bidrage med deres bud på den allerbedste fynske brunsviger.

Vinderen får æren af at blive kåret til Landets Bedste Brunsvigerbager, vinder 1000 kr., 10 kg udsøgt lækker mel fra Økomølleriet Kragegården, et gavekort til Bryggeriet Flakhaven, og bliver interviewet af Ugeavisen Odense, som også bringer vinderopskriften.

2. og 3. pladsen vinder hhv. 700 kr. og 5 kilo lækker med fra Økomølleriet Kragegården, og 500 kr. og 3 kilo mel fra Økomølleriet kragegården, – men vi synes selvfølgeligt at du skal forsøge at gå efter førstepladsen med det samme.

Årets dommerpanel, består af Årets Fynbo Carsten Friis, den dygtige mestersvend fra Wendorff Thomas Larsen og sidste års vinder; Josefine Jasiukiewich.

Når dommerpanelet har kåret vinderen, får alle de lækkersultne tilskuere lov til at gå om bord i alle de søde brune kager.

Årets konkurrence livestreames på de sociale medier.

Dette søde lækre event finder sted lørdag d. 17. september fra 14.00-17.00 i Rådhushallen i Odense. For at deltage med dit bidrag og få muligheden for at blive årets brunsvigerbager, skal du kontakte betina@spisodense.dk, men skynd dig, der er begrænset deltagerplads.