Spring ud som pastahåndværker, når Odense Fødevarefællesskab i samarbejde med SPIS! Odense Food Festival inviterer til pastaworkshop efterfulgt af en dejlig økologisk fællesmiddag i det smukke bæredygtige Halmhus i Danmarksgade.

 

Næstforperson for Odense Fødevarefællesskab, Asger Sommer, fører dig igennem grundlæggende pasta-teknikker, hvor det eneste, der kræves er ingredienser, kagerulle og kniv.

Der er fokus på basisdej samt to-tre typer pasta, når vi sammen blander, ruller og skærer.

 

Vi spiser vores hjemmelavede pastaer med pastasaucer fra Odense Fødevarefællesskab baseret på ugens tilgængelige økologiske, lokale råvarer – og det bliver utvivlsomt lækkert, for sensommeren på Fyn bugner af grønt i alle farver.

 

Du kan gå inspireret hjem med dine nyerhvervede skills og invitere venner og familie til pastanight med et fynsk twist hurtigst muligt. De kan jo komme med vinen.

 

Workshoppen henvender sig til nysgerrige nybegyndere uden forudgående pasta-erfaring, som har lyst til at eksperimentere med at fortolke det italienske køkken på fynsk.

 

Du bedes venligst medbringe din egen kagerulle og kniv til arrangementet.

Har du nogle spørgsmål, så kontakt gerne Line Søe på soe@spisodense.dk

 

Vi glæder os til at se dig.

#spisodense