Søndag den 17. september fejrer vi de fantastiske fynske råvarer, når SPIS! Odense Food Festival inviterer til den festlige og folkelige Schiøtzprisen.

Schiøtzprisen er Fyns første professionelle kokkekonkurrence, som præmierer det unikke gastronomiske håndværk og evnen til at fortolke det fynske terroir.

Innovation, smag, kvalitet og visuel præsentation er i centrum, når vi inviterer professionelle kokke til at lege med i konkurrencen om at kreere smukke, velsmagende retter med de fynske råvarer i højsædet.

Er du gastroentusiast, og er du vild med at se dygtige professionelle kokke udfolde sig, så har du mulighed for at deltage gratis som tilskuer. Der vil være mulighed for smagsprøver på forfriskende mikrobryggede specialøl fra Albanis mikrobryggeri Theodor Schiøtz Brewing Co. og spiselige, små fynske hapsere ved arrangementet, så længe fadene er fulde.

Dysten om Schiøtzprisen finder sted i Odenses smukke Rådhushal søndag den 17. september kl. 14.00-17.00, og årets vinder kan tage hjem med 20.000 kr., et smukt håndskåret Schiøtzpristrofæ fra Kærbygård Plankeborde samt en outdoor markedsføringskampagne til en værdi af 50.000 kr. ved Albani Odense.