Skip to content

Fra burgere til pizzaer til rejer

De mest populære madtyper i 2018 er burgere, pizzaer og rejer.

Dette er resultatet af stigningen i fastfoodkæder, der tilbyder disse typer fødevarer. Efterspørgslen efter denne type fødevarer er steget til et sådant niveau, at de er blevet standardvalg for folk, der leder efter hurtige og lette måltider.

De virksomheder, der har været i stand til at udvikle disse innovative burgere, har oplevet en øget efterspørgsel efter disse produkter fra deres kunder.

Branchen ændrer sig hurtigt. Fødevareindustrien var klar til at acceptere nye teknologier. For eksempel tillod integrationen af virtual reality i madlavningsprocessen folk at opleve deres mad på en ny måde og hjalp med madlavningsteknikker.

Du kan prøve forskellige fødevarer hos os

Når du leder efter en ny mad, er det sidste, du vil gøre, at bruge timer på at finde ud af, hvilke retter der er din tid værd. Du vil hurtigt kunne udforske dine muligheder og have frihed til at prøve nye fødevarer uden skyld!

Hvis du er en, der nyder at prøve nye fødevarer, hvorfor så ikke prøve vores madforsøg? De giver dig mulighed for gratis at prøve 3-5 retter på en restaurant.

Du kan prøve forskellige fødevarer hos os, og vi hjælper dig med at finde din favorit og anbefaler flere varianter.

Du kan prøve forskellige madprøver hos os for at se, hvilken der er din favorit. Vi anbefaler også flere varianter til dig, hvis du kan lide det, du har prøvet!

Nogle mennesker har svært ved at prøve nye fødevarer, men ved hjælp af vores madsmagning kan du nu prøve forskellige madvarer med os.

Du kan vælge alt fra vores menu, og vi vil med glæde give dig en lille prøve af den nævnte mad til smagning. Vores forsmag vil også hjælpe dig med at udforske nye varianter og ideer om denne type køkken.

Den største madfestival

Madfestivaler har været en tradition i mange årtier. De er blevet mere populære i de seneste år, efterhånden som folk leder efter nye og engagerende måder at tilbringe deres weekender på.

Den største madfestival er festivalen South by Southwest (SXSW), der begyndte i 1987. I 2013 deltog omkring 30.000 mennesker i arrangementet med en samlet økonomisk indvirkning på 200 millioner dollars.

I 2018 gik SXSW fra at være baseret i Austin, Texas til at være en international begivenhed, der blev spredt over fem byer i hele Nordamerika – Austin, Dallas, San Antonio, New Orleans og Los Angeles.

Verdens største madfestival er Abu Dhabi International Food Festival. Det er en årlig begivenhed, der viser køkkener fra hele verden.

Mad er livets kilde. Det giver os energi, næring og holder os sunde. Der er mange festivaler, der fejrer mad rundt om i verden. En af dem er den største madfestival kaldet World Food Congress, der hvert år afholdes i Milano.

Verdensfødevarekongressen finder sted på et tidspunkt, hvor mennesker over hele verden i stigende grad er bevidste om, hvad de spiser, og hvordan det påvirker deres helbred og velvære. Kongressen har et stort fokus på at indkalde kokke, producenter, ernæringseksperter, diætister, detailhandlere og andre centrale aktører fra fødevareindustrien til at drive innovation i fødevareproduktionssystemer til bæredygtighed gennem sin lidenskabelige fortalervirksomhed for sund kost